Bollmoravallen, uppvärmd
9 mars 2019
13:45

Referat: Tyresö FF - Västerhaninge IF

Tyresö kom ut bäst och skapade direkt tryck mot Västerhaninge. Redan i den femte minuten kommer Tyresö runt på vänsterkanten får in ett inlägg och där dyker en omarkerad Tyresö forward upp och knoppar in 1-0. Edvin har fingrarna på bollen men den går i mål. Första kvarten passivt Västerhaninge och Tyresö har i sanningens namn bud på fler mål, bland annat ett avslut i virket.

Efter den första anstormningen slutar Västerhaninge att be om ursäkt och börjar ta för sig ordentligt. I den 23:e en fin genomskärare av Max till Kevin som kommer ren med keepern och enkelt rullar in kvitteringen. Västerhaninge har därefter ett par fina chanser, dels då Lukas kommer igenom men Tyresös målvakt räddar och när David i princip har öppet mål att knoppa in bollen men missar nicken. Edvin gör en fin parad på ett friläge där kommunikationen med backarna inte var den bästa.

Andra halvlek ganska jämn spelmässigt. Mohammed kommer in istället för David i den 60:e. I den 63:e minuten åker Andrée på sitt andra gula med utvisning som följd men det skulle jämna ut sig. I den 65:e rött kort även till Tyresö. Man skall dock betänka att det var en juste och trevlig match trots det två utvisningar.

Västerhaninge var närmast att avgöra då Szymon snurrar upp backen men avslutet går utanför. 1-1 var till slut ett rättvisande resultat.

Ny vecka, nya möjligheter därefter väntar Segeltorp på Torvalla på söndag.